torsdag 28 mars 2013

Påsk ägg och Super mario

Hej på er och glad påsk!
Skönt med lite ledighet med familjen nu... Vad har ni för planer i helgen?
Vi kommer bara att vara hemma och njuta av varandras sällskap :) Det blir familjemiddag (Daniels föräldrar och mormor) på påskafton men annars blir det bara lugna puckar ;)
Vad har ni för traditioner kring påsk alla har ju olika... Köper ni påskägg och till vem köper ni i sådana fall, bara barnen eller fler? 

Har ni barn som gillar Super Mario så kommer här ett super tips vad man kan fylla de roliga påskäggen med! Roligt (nästan som en leksak), gott och överraskande ;)


Fina plåtaskar från Super Mario fyllda med godis (hårt liknande Pez), finns bl a att köpa på Webhallen (antingen beställa från nätet eller köpa i någon av deras butiker). Länk där alla du hittar alla produkter med Super Mario:  http://www.webhallen.com/se-sv/lek_och_gadgets/merchandise/super_mario/namn/alla/3
Svampen 25 kr och Mario 15 kr.


Kanske inte världens roligaste att få plåster i ägget, men när det är så här coolt så blir det roligt... Perfekt att ha hemma! Påster går att köpa på samma ställe för 20 kr.


Ha ha, nä vi har inte påskbakat utan påsk"degat" som Oliver kallar det... 
Trolldeg är så enkelt o så roligt!


Gör hår, spagetti, maskar eller låt fantasin bestämma... 
Bara att ta fram vitlökspressen.


Små kycklingar blev det bl a idag!


Två små angry birds fick bli mina projekt till grabbarna, några påskägg som blir roliga att måla och andra roliga kreationer gjorda av grabbarna...


Ett hej från mig! Första gången utanför huset efter olyckan i söndags... Skönt att få känna solen och den friska luften! Mår mycket bättre nu, men har inte riktigt full rörlighet inför djupa vridningar o böjningar... Så det blev ingen storhandling ;) Med pälsvästen på känner man sig lite finare i sin mjukisoutfit i övrigt!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar