fredag 19 april 2013

Koffert, industrilampa och färgglatt barnmode

Hej hopp,
hur står det till i stugorna?
Vad har ni för vädret där ni befinner er? Här är det verkligen typiskt Aprilväder, varannan dag sol o varannan regn o det känns som humöret och energin följer vädersvängningarna... Även kläderna verkar det som ;P När det är soligt åker färgglada färger på och när regnet öser ner så kommer den svarta färgskalan fram igen! ;)

Jag har länge suktat efter en koffertbyrå, men alla varianter jag tyckt om har varit lite att ta i prismässigt, så jag har stått över...

Travel
Gillade bl a denna från Ilva, för 5699 kr.

Så hittade jag denna fining från Miljögården:



Fick hem byrån för ett tag sedan men igår invigdes den genom att alla hallens halsdukar, mössor, vantar mm fick flytta in... En liten vårrensning passade jag även på att göra ;)
Koffertbyrå från Miljögården, du hittar den bl a på Hjärterum, 1798 kr. Ett betydligt humanare pris! Kudde med peacetecken från Hemtex, 299 kr.


Detaljer i läder, trä och nitar. Känns riktigt gedigen och fin!






Ännu ett spartips för er som hakat på industritrenden är...

Arbetslampa från: Reformasthlm.se 499 kr Vs. Clas Ohlson 99 kr. Inte speciellt stor skillnad på lampornas utseende eller hur?! Man kan göra mycket roligt med arbetslampor då man kan sätta upp dem på lite olika sätt... Hängande nedåt som på första bilden och uppåt med haken som på andra bilden eller liggande på ett bord el byrå... Varför inte i en klunga med några st. speciellt om man köper de som bara kostar 99 kr! Den industriella trenden i inredning är i övrigt inte riktigt vår stil här hemma (som ni kanske har märkt), men som med kläder så kan det bli riktigt bra att blanda olika stilar... Bara man gör det på rätt sätt! 


Köpte bara en än så länge... 
Funderar var denna ska ligga eller hänga... För nu får den ligga på byrån i övre hallen!



Tiden går såå snabbt... Denna bakgrundsbild påminner mig om att jag måste sätta upp lite bilder på vår lite för snabbt ;) växande underbara lilla dotter!

Lite av gårdagens färgglada shopping till barnen, de växer så fort mina skatter :)


Härligt färgglada finstickade tröjor från HM till Oliver. Perfekt till våren!


Ny vårjacka och första baddräkten! Jacka och tunna mössor från Kappahl. Bomulls klänning, baddräkt och två solhattar från HM. Biancas färgskala går än igen i rosa. Älskar även blommigt... Får mig att längta till sommartider :)



Sköna turkos-blåa färger till Charlie!
Handlade tröjorna till grabbarna till Rea priser, så det gäller att skynda om ni ska fynda... Visst säsongen är över för tjocka tröjor tycker butikerna, man är den det egentligen? Svensk vår och sommar i åtanke. Vinterjackorna kan man ju lägga undan, men med en tunn jacka är det perfekt att ha lite färgglada tröjor att komplettera med till vårdagarna och sommarkvällarna, eller hur! :)

Nu ska jag hitta på något roligt med mina småstora älsklingar som är hemma med mig idag :)

Stor kram på er o hoppas att ni har en fin start på fredagen o helgen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar