fredag 24 januari 2014

Ikea Hack -Love it!


Byrå Rast 199 kr. Allt som behövs är färg och beslag.

Hej kära vänner denna fredag!
Tänkte idag dela med mig av lite inspiration för att kunna sätta ytterligare personlig prägel i inredningen i hemmet till just -Små medel! För visst visar man sin personlighet genom sitt hem...  Med lite kreativitet skapar man relativt lätt väldigt personliga möbler och andra vackra ting till sitt hem! Idag delar jag lite inspiration till hur man förvandlar inredning från varuhuset Ikea!




Byrå: Malm. Det som behövs är schablon (tips är att göra en egen med hjälp av maskeringstejp!) och guldfärg.




För en lite diskret variant sätt läderbitar som lådhandtag!




Skapa en mer personlig spegel med hjälp av Ikeas Grundtal 249 kr och rep. Eller varför inte ta inspiration från spegeln Adnet från Gubi (nedan) o använd ett långt (eller några) skärp som inramning.







Sist men absolut inte minst kommer en av mina favoriter... Såå snyggt bord och säkerligen det billigasyte du kan komma dig över! Benbockarna Lerberg från Ikea för endast 65 riksdaler + några plankor, ev. färg eller bets och några skruvar är det enda som behövs för att skapa detta vackra personliga bord! Har faktiskt använt vita Lerberg bockar och en Linnmon bordsskiva för att skapa ett fint skrivbord till Charlies rum. Så enkelt, så fint och så billigt! Love it! 

Bilder lånade från: Skonahem Ikea-hacks

Ha en skön fredag allesammans!



3 kommentarer:

  1. Hej, i ett inlägg från i höstas sprayade du ett fat med kopparfärg, jag är ute efter att göra samma sak, vad hette sprayfärgen du använde, den ser nämligen ut att vara glansig ? precis som jag vill ha :) MVH: Hanna

    SvaraRadera
  2. Hej :) Kopparfärgen heter "Copper" och är från märket Maston, köpte sprayen på ÖoB för 99 kr. Ja, den är rätt så glansig (med ett jämt underlag vill säga). Se länk: http://monikasoder.blogspot.se/2013/09/marc-jacobs-habegar-och-village.html Lycka till med sprayandet :D Mvh, Monika

    SvaraRadera
  3. hej! hur får man fast bordsbenen vid bordsskivan? :)

    SvaraRadera