måndag 22 juli 2013

Färgglatt beachmode - accessoarerna regerar

Hej vänner denna måndag morgon! Hoppas er vecka börjat bra? Här hemma känner vi inte av att det är måndag, dagarna glider ihop när alla är hemma och har semester! Har ni semester? 

Tänkte köra ett modeinlägg med inspiration av sommarens plagg och favoritplatsen - bikinin och stranden! I år vill vi blanda knalliga färger hejvilt! Lekfullt är ordet! Blanda även mönster med mönster ett tag till, för i höst är det matchade helsuiten som gäller ;) Man blir glad av färger så passa på nu i sommar för när hösten kommer är det återigen sobrare nyanser som gäller! Jag som själv är mycket svart/vit med nyanser mittemellan, känner mig mer lekfull än nånsin i sommar med favvofärgerna orange och rosa som regerar för mig denna säsong! När vi var i Spanien blev inspirationen och motivationen att bära färg (och även i inredningen) ännu starkare! Alla vackra färger som livar upp närvaron i detta land, det turkosa vattnet, de gröna växterna de knalligt färgglada blommorna som växer lite varstans gav mycket energi och livsglädje! Hämta inspiration från naturen precis som inom Feng Shuin! Något som i år visar sig vara en hit har sitt ledord i accessoarer... Matcha din bikini med färgglada smycken och naglar, korgväskan har fått nytt liv, hatten är hetare än någonsin, solglasögonen är inte längre bara ett solskydd för ögonen utan fungerar nu som trendsättare. Kombinera gärna med smyckade, mönstrade och färgglada flipflopps eller espadrillos och en kaftan / strandtunika. Denna sommarsäsong kan DIY:arna få låta sig inspireras... Gör egna flätade trådarmband, använda silkesband att vira runt handleden, plastpärlor i multifärger eller varför inte låta barn i din omgivning göra dig ett armband ;) Använd material som fungerar ihop med vatten! Korgväskan är även den funktionell i sitt vattentåliga material och kan kombineras i oändlighet! DIY:aren kan måla mönster på den, sätta nitar på den eller varför inte göra något så snabbt och enkelt med små medel, precis som denna blogg bygger på... Sätt en färgglad skarf runt handtaget på strandväskan och genast har du livat upp inte bara väskan utan hela outfiten! Lite likt det tipset jag gav om hatten - se detta tidigare inlägg         




Bikini HM, linne Temple, solglasögon Moods of Norway, orange multiarmband Ale-Hop, grönt och orange peacearmband, rosa korsarmband alla från china bazar i Javea Spanien, klocka DKNY, halsband med multi-charms egen gjort., sist men inte minst pastelllila nagellack från HM på naglarna




Korgväska Ale-Hop inköpt i Spanien och korallfärgad sjal HM.

Kolla in denna länk för att göra dina egna färgglada armband Colourful DIY bracelets  eller dessa armband i färgglada trådar Friendship bracelets .

Matcha dina egengjorda armband med större färgglada plastarmband.

Spiral bracelet
Detta från Mango ca 70 kr.
Two-tone cuffs
Även detta Mango ca 50 kr.


Ett extra hett tips...

Acrylic Script Monogram Necklace
...Monogram smycken finns att beställa hos Moon and lola ca 580 kr. Här kan du beställa ett väldigt originellt egenskapat smycke! Varför inte beställa ett i present till någon du tycker om extra mycket! Finns i måånga olika varianter, allt från enkla i silver och guld till färgglada knasiga i acryl!

En färgglad korgväska från Indiska 199 kr.

...eller en i natur som lätt går att förvandla själv med egna färger! Denna från HM 349 kr, perfekt med separat kuvärplånbok.

Kaftanen:

:

Härliga färger o mönster i lätta tyger...


:

Älskar denna i orange! Echo Palm Leaf Butterfly Double V Kaftan 364 kr.

Hoppas ni fick lite inspiration och
hoppas ni har en solig och skön dag allesammans! 
Nu är det dax för en picknick lunch i solen... 

Kram på er!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar