söndag 6 oktober 2013

Barnkalas och dagens tips!






Helgen har gått i ett med barnkalas och fotbollscup o en del däremellan... 
Charlie fyller 7 år imorgon, tänk va åren går snabbt!! I lördags hade vi kalas för honom i skolans gympasal... Detta visade sig vara en mycket bra idée, då man lätt kan bjuda många kompisar både plats- och kostnadsmässigt! Vi körde några lekar för att skapa någon sorts struktur, annars var det väldigt mycket spring o lek, som tur är var det precis vad ett gäng 7 åriga grabbar ville göra :) Å sen en massa glass och bullar på det, som sedan avslutades med en skattletande djungelsafari o man är i hamn ;) Idag begav sig Daniel o Charlie iväg på fotbollscup som avslutades med en guldmedalj, inte för en första plats men för tappert deltagande fick alla medalj, vilket är precis som det ska vara! Man spelar för att man tycker att det är roligt (iallafall i den åldern) :) Mor och far åkte hem i morse efter att ha spenderat över två veckor tillsammans känns det lite vemodigt! Tack för denna gång! Bjuder på lite bilder från helgen och avslutar med ett lyx vs. budget heminredningstips!




Partytime!



Inte alls så rolig bakgrund tycker fixarmamman ;) Men barnen bryr sig ju faktiskt inte vidare mycket om sånna petitesser, speciellt inte när man har en hel gympasal att leka runt i! Perfekt att sätta ihop olika stl på bänkar till bord och stolar... Kan ju annars vara ett meck att få tag i runt 20 stolar o bord till det ;) Som tur var hade vi grannar som tipsade oss om denna quickfix!



Här går det fort undan... Kakor o glass i stora lass!


Nöjd Födelsedagskille!

Dagens "stil till små medel" tips...

Lyx
-Från Gant Home


1395 kr för påslakan 150*210 cm hittar du från Gant Home HÄR

Budget  
-från Zara Home


519 kr för påslakan 150*220 cm från Zara Home hittar du HÄR



Tycker faktiskt om Zaras variant mer, så förutom att det är billigare är dessa enligt mitt tycke även snyggare. De ser mer klassiskt sobert ut med mildare färger och kontraster. Denna serie paisley mönstrade bäddset är precis det jag letat till vårat sovrum. Ville få in lite färg men samtidigt behålla en klassiskt mjuk och jordnära ton som passar i just ett sovrum. Denna variant kan både varieras i oändlighet med olika färger o toner men funkar såväl till våren som till hösten och kan varieras med starkare färger till sommaren och mildare och mustigare färgtoner nu till hösten osv. You get my drift ;)

Ciao ciao på ett tag,
 nu blir det film här hemma!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar