söndag 8 september 2013

Vernissage och annan konst




Hej på er denna sköna dag, hoppas helgen varit fin för er? Denna helg har för oss här hemma verkligen gått i barnens tecken! Igår höll Charlie vernissage med Oliver som gästkonstnär :D Charlie älskar att skapa! Han målar, ritar och konstruerar uppfinningar av alla dess former... Lite svårt ät det att spara allt och få plats med allt här hemma! Så jag gav honom uppdraget att rensa ut sådant som han tyckte var värt att spara för honom själv och konstverk som han själv kände sig stolt över men ändå var villig att släppa ställdes ut på vernissagen (sånt som inte kändes speciellt fick kastas, vilket han ändå var väldigt duktig på ;)). Oliver har inte riktigt haft samma intresse av att måla, rita och skapa... Men han hade också med endel av sina konstverk på vernissagen :) Nu blev det så att det enbart var nära familj som var med igår... Vi kände att om vi hade bjudit C's kompisar hade detta blivit mer ett kalas än en vernissage o då hade vi även behövt bjuda O's vänner och det hade då blivit mer ett lekkalas än en chans att i lugn o ro visa upp sina skapelser... Så denna första vernissage fick bli en väldigt liten och lugn tillställning! Vilken lycka att få igång en budgivning och känna hur uppskattad ens hantverk är :D Både C och O fick känna av denna lycka! Jag tror de kommer att minnas denna dag som en härlig dag med mycket uppmärksamhet och något som även kanske bidrar till en ökad självkänsla! Nu säger jag inte att vi är så himla bra föräldrar som ordnar vernissage till våra barn... Men det som kändes bra är att sedan lillan kommit så kan ibland pojkarna göra gått av lite Extra uppmärksamhet lite då o då! Något som kanske inte riktigt vi hinner med som föräldrar på vardagarna även om man vill och har det som mål... De var iallafall glada och nöjda enligt dem själva :) 

Grabbarna har under lång tid sparat pengar i sina spargrisar så idag var det äntligen dax att knacka sönder dem ;P Charlie valde inte köpa upp alla pengar idag utan nöjde sig med ett nytt Wii spel :) För Oliver blev det ett första egna smålego sats... Självklart i Star Wars tema ;) 

Här hemma har inte bara barnens konstverk kommit upp på väggarna utan även konstverket "Baren" har fått sig en passande ram och nu funnit sin plats i vårt vardagsrum :) 












Nya stolta ägare av konstverken...














Roboten blev mätt som bara den ;P




Fina tavlan "Baren" gjorde sig fin fint i sin nya ram!


Lilla B fick sin första tand igår också.. :D Äntligen!




Glaada!



Nu soffläge, jag, B och lilla kossa mu...

Natti, natti på er alla och hoppas er vecka börjar fint imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar