tisdag 22 januari 2013

Snyggt badrum på minuten!

Hej, hej hemskt mycket hej ;)

Dagens inredningstips blir i badrummet, det allra heligaste rummet ;) Ett rum som ska skänka avkoppling, lugn men även ett rum som ska pigga upp dig! Ofta det rummet man vaknar upp i på morgonen! Med väldigt enkla medel kan man förvandla ett tråkigt badrum till ett roligt och trivsamt rum... Använd färg! Ofta är badrummen i sig ganska enkla vita, gråa och svarta, vare sig det handlar om fint renoverade moderna badrum eller ett i typiskt standardutförande, därför blir det så enkelt då man till dessa nyanser kan välja o vraka i vilka färger man vill tillsätta. Är kaklet eller våtrumsmattan i någon annan kulör i ditt hem, lek med nyanser i samma färg eller bryt av med en färg som gör sig bra med den färgen. Men håll dig då strikt till EN annan färg, annars kan det lätt bli ett rörigt intryck! 

Addera färg i handdukar och ljushållare och enligt mig sätter en blomma eller växt mycket liv till detta rum (vare sig du vill använda dig av en i plastmaterial eller en levande ;)). 

Detta är ett knep som förvandlar ditt badrum på 1 minut och behöver absolut inte slita hål i plånboken heller!



Hand handdukar i ceris från HM Home  http://www.hm.com/se/product/66686?article=66686-P#article=66686-F Sminkväska köpt på Kicks förra året.




Dusch handdukar Missoni (köpta på NK). 
Liknande billigare varianter finns just nu på HM Home, hitta den här: http://www.hm.com/se/product/03977?article








                                                   

Tillsätt gärna färg i ljushållare, här ett från HM Home med vackert budskap :) (Finns i olika färger). http://www.hm.com/se/product/92451?article=92451-C

Hoppas ni känner er inspirerade!
Puss på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar