söndag 13 januari 2013

Kvällsfin under minuten

God dag denna härliga söndag, hur har er söndag varit?
Tänkte ta upp det här med "stil till små medel", eftersom ni säkert ser att bloggen ändrat utseende! Här är ett exempel på hur små medel kan beskrivas... När vi småbarnsföräldrar väl ska iväg på något roligt så finns det ingen lång "egen tid" för att göra oss själva i ordning, då både barn o väskor ska packas... Här kommer ett tips för oss mammor för att bli "kvällspiffig" under minuten! Tre ord: Skor, läppar och smycke! Ett par svarta pumps (köp ett par med så låg klack som du känner dig bekväm i, kan bytas ut mot ett par ballerina/loafers om man inte är bekväm i klackar), ett rött läppstift (välj en nyans som passar just dig) och ett stort "statement" smycke (jag har valt att ta ett halsband här)... Och voilá!! Kvällsfin på under minuten till knappt någon tid eller plats i väskan. Med andra ord ett mycket bra knep för att även bli afterwork-fin utan att ta med en extra stor väska till jobbet ;) Eller varför inte "piffa" till sig en vanlig fredag kväll hemma för att få en lite festligare känsla då man kanske inte går ut lika ofta som småbarnsföräldrar! 
Det fina är att med rätt val av smycke kan detta appliceras på i princip vilken vardagsklädsel som helst! 


Svarta pumps Dorothy Perkins, hitta liknande här: http://www.dorothyperkins.com, statement halsband Gina Tricot och läppstift Elf "Cheerful cherry", hitta här:http://eyeslipsface.co.uk/ 




Måste även visa vad jag fick hem i paket från asos.com igår :) ASOS är ett företag som säljer både egna varor samt diverse kända märkesvaror.





Schampo och leave-in balsam från Tommy Guns, super bra (har i alla fall provat schampot förut) och läppglans från bareMinerals.


Finstickat vitt linne med peace tecken, svarta läder skor i sportig modell med kilklack, BareMinerals läppglans i två olika färger, finstickad khakigrön långärmad tröja med kors. Love it! Ett tips är att köpa bl a Bare Minerals produkter på asos.com då det är mycket bättre priser än i butik! Klickade även hem en plånbok till min käre make från Ted Baker på rean :) Allt från asos.com


De nya skorna och det nya linnet! Lite sportigare stil. Kvällsoutfit för lite varmare dagar ;P

Hoppas att ni fick lite inspiration :) 
Kram på er!













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar