lördag 27 april 2013

Kanin, hav och Feng Shui klädsel

Hej fina helgfirare,
Idag har vi välkomnat en liten söt kanin unge till vårat hem! Den kommer att bo här tills i juli när det är semesterdax... Vi har bara lånat den för att se hur det går att ha ett litet husdjur. Barnen och framför allt C har efterfrågat ett djur länge nu... Men p g a min allergi har vi inte känt att det varit läge för detta! Men då jag fick nys om att man kunde låna (hyra) dessa bedårande kaniner från Värmdö Lantis, som för i övrigt kan vara ute året om, tyckte jag att barnen (och vi :)) kunde få en liten luden vän att gosa med under sommarmånaderna. Under sommaren kommer vi vara ute mer och på det sättet känns det som kaninen får bäst förutsättningar för ett bra hem med kärlek och liv runt om kring sig under denna tid på året :) Sedan får kaninen komma tillbaka till Värmdö Lantis där det finns både många andra djur och skötare! Det är en lite dvärgkaninunge som vi får döpa till vad vi vill, såg dock på ett papper att namnet Benny stod..hmm, ganska gulligt ;) Får se vad det blir!




Två glada grabbar :)


Nu är lekhagen uppe också!

Efter all kaninlek var det dax att klä sig lite lördagsfint...


Ny mintgrön (är helt såld på denna vårfärg just nu!) stickad tröja från Vero Moda 229 kr (nedsatt till 99, vilket kap!!). Kortare framtill och längre bak som rolig detalj. Svart kavaj med peplum baktill (gammal) från HM, skinnbyxor (fejk) från HM 299 kr (på rea nu!). Pumps aka myggjagare i silver metallic (skiftar i regnbågsfärger) från ASOS (köpta förra året). Älskar nya clutchen från Lindex 199 kr i marinblått/vitt batikmönster! Halsband Kappahl och solglasögon i brunt sköldpaddsmönster från TIGER.


En eftermiddagsoutfit med skor och smycke med betoning på kväll... Perfekt att under dagen "klä ner" med lågskor för att till kvällen höja med klackar och smycke och för en ytterligare festligare look byta till en rolig top. Som här i färgglad och blommig peplum perfekt mjuk och feminin kontrast till det hårda attityden i de svarta skinnbyxorna... Även den stickade mintgröna tröjan utgör en liknande konstast mot skinnbyxorna! Precis som behövs enligt Yin och Yang läran inom Feng Shuin. En uttryck som innebär att motsatser behövs för att uppnå harmoni! Ett samspel mellan konstraster! Svart möter vitt, hårt möter mjukt, stort möter litet osv. En lära som även går att applicera på klädsammansättningar som ni märker!

Vi kommer djupare att titta på detta inredningsmässigt i ett senare inlägg...

 

Peplum top från HM för en mer uppklädd variant.








Har varit lite dålig på att uppdatera på sistone så jag bjussar även på bilder från vår picnicmiddag vid havet för några dagar sen ;)




Bild in action...kolla in C´s moves i bakgrunden ;)



Hoppas ni har en skön helg alla fina och att solen lyser där ni är :)

Nu är det dax för middagslagning....

Kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar